Az Adecco Csoportról

Első számú célunk az irodai adminisztratív, műszaki és ipari munkaerő-kölcsönzés területén a világon a legnagyobb és leghatékonyabb szolgáltatóvá válni; rugalmas szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére, elősegíteni megbízóink hatékonyságát és eredményességét, biztosítani időszakos munkavállalóink számára is a stabil munka- és karrier lehetőséget.

A zürichi központtal működő Adecco Csoport a világ vezető HR-szolgáltatója. Az Adecco Csoport több, mint 60 országban, 5.200 irodával, 31.000 saját alkalmazottal, több mint 100.000 ügyfélnél biztosítja a humánerőforrást, 650.000 ügyfeleknél dolgozó munkatárssal, mely számmal a világ negyedik legnagyobb munkáltatója.

Küldetésünk: Első számú célunk az irodai adminisztratív, műszaki és ipari munkaerő-kölcsönzés területén a világon a legnagyobb és leghatékonyabb szolgáltatóvá válni; rugalmas szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére, elősegíteni megbízóink hatékonyságát és eredményességét, biztosítani időszakos munkavállalóink számára is a stabil munka- és karrier lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: